Oxygenetix Foundation

Productgegevens

Oxygenetix is een zuurstof doorlatende foundation op basis van Aloë Vera.

  • Een supercharged, zuurstof-doorlatende en ademende matrix voorziet de huid van een constante en intensieve zuurstof boost.
  • Intensieve hydratatie en bescherming, brengt de huid in optimale conditie.
  • Ceravitae trekt zuurstof naar de huid om genezing te ondersteunen en de huid sterk en gezond te houden.
  • Anti-bacteriële werking, verwijdert dode huidcellen en vernieuwt de huidtextuur.
  • Stimuleert de aanmaak van collageen.
  • Perfecte en egale dekking, zelfs na de meest intensieve behandelingen als peelings en microneedling.
  • Geschikt voor ieder huidtype en huidskleur.

OXYGENATING FOUNDATION

Ademende tweede huid

De foundations en moisturizers van Oxygenetix zijn speciaal ontworpen om de huid in optimale conditie te brengen. Door de unieke samenstelling van ingrediënten en werkstoffen voorziet Oxygenetix de huid van een constante en intensieve zuurstofboost.Het is de enige foundation die essentiële zuurstof aantrekt en de zuurstofopname in de huid verhoogt, ook wanneer je geen make-up draagt. De huid wordt gezonder en vitaler, voelt steviger en veerkrachtiger aan en ziet er fris en stralend uit!

Huidverbetering - Anti-Aging Therapie

Oxygenetix is rijk aan exclusieve ingrediënten tegen huidveroudering en versterkt de werking van uw anti-aging huidverzorging. De lichte, ademende foundation en moisturizer voelt aan als een tweede huid en vermindert fijne rimpeltjes en lijntjes. Heilzame hyaluronzuren en PCA’s bevorderen de elasticiteit en zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gehydrateerd en beschermd.

Huidbescherming - Post-Treatment

Oxygenetix kan direct na een behandeling worden aangebracht en bevordert het herstel van de beschadigde huid. Een beschadigde huid, als gevolg van een cosmetische behandeling, kan het dagelijkse leven gedurende het genezingsproces stilleggen.Oxygenetix bevat het herstelbevorderende Ceravitae.


Kleurbepaling

De Oxygenetics foundations zijn opgebouwd in twee soorten ondertonen.

Blue based en Yellow based

Vergoeding door zorgverzekeraar

Oxygenetix valt onder de camouflageproducten/therapie. Bij een medische indicatie welke gecamoufleerd dient te worden kan het zijn dat de zorgverzekeraar dit (deels)vergoed. Dit is geheel afhankelijk van uw zorgpolis. The Laser Bar wordt door alle zorgverzekeraars erkend.